sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Kimito Chateau Izabel Carsin Barrel Aged Imperial Milk Stout


 Kemiönsaaresta imperial stoutia, kypsytetty neljä kuukautta Juha ja Nea Berglundin punaviinitynnyreissä, ruista ja laktoosiakin mukana, 10,0 %. Beigeä vaahtoa syntyy aivan liian terhakkaasti suuria määriä. Se on pitkäikäistäkin, pakko aloittaa juominen ryystämällä vaahtoa ensin. Vaahtokerroksen päällä tuoksu on kevyen paahteinen, ei juuti muuta tunnu. Maku on makeahkon hedelmäinen, ei happamuutta, kevyesti suklaata ja paahteisuutta. Varsin kuohkealta (sic!) maku tuntuu, juotavuus on kunnossa. Ei liian makeaa, mutta jälkimaussa ei täydentävää katkeruutta. Hiilihappoa on todellakin liikaa, kuten vaahtoaminen antoi odottaa. Kaikki ei siis taatusti kunnossa, mutta juoma on ihan mukavaa juotavaa. Ostopaikka Kajaani, Prisman Alko. 

Ei kommentteja: