lauantai 28. toukokuuta 2011
Plevna Amarillo Weizen
Hopfenweissen hengessä käsittääkseni kyseessä on tavallista vahvemmin humaloitu vehnä. Nimestä päätellen jopa jenkkitavaralla, pientä pihkaa heti nouseekin fenolin mukana. Hedelmäisyydessäkin enemmän sitrusta kuin banaania. Schneiderin ja Brooklynin hybridioluen ensikokeilulla tämä yhdistelmä ihastutti, mutta innostus on sittemmin jatkokokeiluilla hiipunut. Samaan aikaan yleensä weizenit ovat alkaneet kyllästyttämään todella rankasti. Tämä tamperelainen ei ole niin reippaasti humaloitu kuin esikuvansa ja alkoholiakin vain 5%. Vehnänä tämä on lähes tasapainoinen, mutta ei siis nykyään maistu minulle juuri ollenkaan. Varsinkaan jälkimaussa humalaa ei juuri havaittavissa. Oluthuone Leskinen, 28.5.2011.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti