tiistai 5. joulukuuta 2017

Brasserie de l’Atelier La Pie Noirè Stout

Hyvin uusi panimo, ei mitään tietoja netissä, mutta baarimestari vakuutti sen olevan olemassa, 15 minuuttia Lausannesta. Stout 5,5%, lähes musta, hieman makea, lievästi mausteinen, ei huono. Hedelmääkin, ei paahdetta. Sveitsiläiset ovat miellyttävän pidättyväisiä, mutta sosiaalinen tilanne aktivoitui ensi kerran reissulla, kun yritin tästä oluesta saada tietoja. Baarimestari lähti surffaamaan Arden arvioita, mutta ei tietenkään pystynyt kuin katselemaan kuvia. Ei katkeroa, mutta hyvin puhdaspiirteinen. Baarissa on muuten hanaoluiden maksimikoko 25 cl. Tähän on tultu, lähinnä tietysti Sveitsin hintakehityksen takia, jengillä ei ole varaa juoda isompia määriä. Sama on kohta edessä Suomessa. Lausanne, PiBar, 5.12.2017.

Ei kommentteja: