Genèven paras (ja ainoa?) craft-baari avautui vasta klo 17. Seitsemän tuntia Genèvessä meni siis (käytännössä) hukkaan. Baari on rautatieaseman pohjoispuolella, ei siis aivan keskustassa, 21 hanaa craftia. Täällä olisin totisesti halunnut olla seitsemän tuntia pitempään, kun nyt jouduin haahuilemaan kylmässä tuulessa ja juomaan kurjia oluita. Tulin paikalle 17:10, pari asiakasta jo sisällä. Moderni pelkistetty baari, mutta teräksisellä tiskillä miellyttävästi tuoleja. Tulee mieleen Wienin Beaver-panimo. Melkein kaikki oluet eri panimoista, yksi Stone ja yksi ranskalainen, muut Sveitsistä, 70-luvun Bowieta soitetaan, baarimestarilla Hill Farmstead -paita. Päätin kokeilla ensimmäisenä paikallista IPAa Genevèstä. 5,9%, samea ja melko ruskea, trooppinen hedelmä tuoksussa. Hyvin kylmää, karamellista, hedelmä ei pääse esiin, mutta katkeroa löytyy kohtuudella. Kokonaisuutena kuitenkin varsin vaatimaton. Genève, Au Coin Mousse, 2.12.2017.
lauantai 2. joulukuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti