torstai 22. maaliskuuta 2018

Burguesa caralhIPA NEIPA

Heti avausaikana klo 16 Catraiossa, täällä minut jo käteltiin sisään tullessa, hieman vaivaannuttavaa, olen ilmeisesti ehtinyt viikon aikana meritoitua craft-skenen merkkihenkilöksi Portossa. Netissä jo huomasin, että nyt julkistetaan Burguesan uusi NEIPA, joten sitä olin heti kyselemässä. Hetki kesti, kun hanat saatiin ojennuksiin, mutta sitten irtosi. Saatoinpa jopa saada ensimmäisen kaupallisen annoksen kyseistä tuotetta. 6% on vahvuus, hyvin samea, tiukka appelsiinin tuoksu. Maussa kirpeää kuivaa hedelmää runsaasti, mielenkiintoisesti katkeruus käynnistyy välittömästi aromeista. Äärimmäisen tuorettahan tämä on, henkilökuntakin otti lasista kuvia. Varsin hyvää, mutta edelliseen westcoast-tyyliseen verrattuna kirpeä hedelmäisyys polkee maltaan liian taustalle. Kokonaisuus jää siksi yksipuolisemmaksi, vaikka peräkärry onkin ilahduttavan painava. Mutta ei nytkään muita asiakkaita. Taustamusiikkina Dylanin Desire-levyä. Porto, Catraio, 22.3.2018.

Ei kommentteja: