lauantai 18. huhtikuuta 2020

Vallila Huivi Bohemian Pilsner

Oman kaupunginosani panimo on jäänyt varsin etäiseksi, oluet eivät ole olleet erityisen kiinnostavia. Nyt sitten bongasin kaupan hyllystä böömipilsiä, joka tyylinä kiinnostavampi kuin Vallilan monet aiemmat oluet. 5,0 %, parasta ennen 05/2020. Päivän kuohuvin olut, nyt erittäin samea. Tuoksussa ikävä kyllä etikkaisuutta. Maku on hyvin hiilihappoinen, ei oikein erotu mitään muuta. Etikkaisuus tuntuu silti maussakin, selvästi kontaminoitunut tapaus siis. Harmillista, mutta ei paranna luottamusta panimoon. Ostopaikka Helsinki, Redin K-Supermarket.

8 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

L/H -suhdeluku?!

Ari Juntunen kirjoitti...

Taitaisi mennä negatiivipuolelle. Ei mikään halpaolutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä et hae naapurista eli panimolta tuoretta?
Näin ihmettelee olutriippuvainen

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Tuoretta suoraan paskantamolta!?

Ari Juntunen kirjoitti...

Ihmetellä aina soppii. Ennen koronaa kävin kerran panimolla, mutta ennakkotiedoista poiketen kauppa ei ollut auki. Tavallaan olen unohtanut sen jälkeen koko panimon, varsinkin kun oluttyylit eivät ole kiinnostaneet.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Ja arvioitu kaljakaan ei liene omiaan rohkaisemaan paskantamolle vasiten vääntäytymiseen tahi palavaan uskoon sen tulevaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitävät panimon kauppaa aktiivisesti auki. Puisto ehdottomasti ykköstuote, amber oli aikanaan kova, nyt kun panimolta hain pari niin oli vaipunut keskinkertaisuuteen. Valitettavasti taso heittelee, tosin noin pahoja huteja ei ole tullut vastaan että olisi kontaminoitunutta kamaa osunut kohdalle.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Noniin, kun pullokalja on kontaminoitunutta, tarkoittaa se välttämättä, että paskapommi on korkin alle siellä paskantomossa viritetty. Kuta enemmän mikrobiologisia riskejä värkkäämössä (kuta kehnompi panimohygienia), sitä lyhyempi on tulilanka; joissakin tapauksissa tekele on pilalla jo paskantamolta lähtiessä, toisissa kontaminaation makukynnys ja muut oireet ilmenevät vaihtelevalla viiveellä...

http://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/ne-kehnommat-kesakaljat.html