lauantai 18. huhtikuuta 2020

Verdant Headband

Pale alea Cornwallista, 5,5 %, Citra, Mosaic, Columbus, Chinook. Todella sameaa, tuoksussa sitrusta ja tunkkaisempaa juuresta. Maku on käytännössä vihanneksinen, ei raikasta hedelmää havaittavissa. Panimon tuntien tämä on tuoreena ollut todennäköisesti paljon parempaa, mutta nyt tilanne on tämä. Pahvia on tanakasti, tunkkaisuutta, ei katkeroakaan. Tämä on koronan kirous, ei pääse juomaan laatuoluita tuoreena baariin, kauppoihin pitkällä viiveellä päätyneet oluet ovat pilaantuneet. Toki Verdantin kohdalla baarissakin on joutunut pettymään. Haluan silti uskoa, että parhaimmillaan tämä valmistaja saa aikaan kunnon kamaa. Ostopaikka Helsinki, Redin K-Supermarket.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eikö nää nyt myyntiin tulleet verdandit pitänyt olla tölkitetty 3 viikkoa sitten?

Ari Juntunen kirjoitti...

Vai niin? Vilkaisin tosiaan vasta nyt tosiaan tölkin pohjaa ja todellakin tölkityspäivä on 31 03 20. Tuoretta siis pitäisi olla, maun heikkous johtuu jostain muusta.

Nimetön kirjoitti...

Tarinan opetus lienee että oluen makuun vaikuttaa muukin kuin pullotus- tai tölkityspäivämäärä (#tuoreusdogma). Nuo voivat olla hyödyllisiä päivämääriä tietää, mutta jos koko oluen juominen pyörii niiden ympärillä niin itse asiasta on ehkä menty sivuun? Myös päivämäärän katsominen ennen juomista (jota nyt ei tapahtunut) ei voi olla vaikuttamatta itse juomakokemukseen ("Ei saatana tää on neljä kuukautta sitten pullotettu") vs. "sokkona" juominen.

Rattoisaa eristäytymistä Länsi-Vallilaan kaupunginosan itäpuolelta.