torstai 17. helmikuuta 2011
Thorbräu Maximilians Kellerbier
Löyhistä ennakkotiedoista poiketen panimoravintola näyttävää tornia vastapäätä keskustan pohjoispuolella auki sunnuntaina alkuillasta. Lähellä Augsburgin toinen joki Wertach. Tämäkin panimo aloittanut toimintansa jo 1582, yritystoiminnalla Baijerissa on jatkuvuutta. Kellerbierissä sameutta lähes hefeweizenin tyyliin, kirpeä puraisu, hiilihappoa aivan liian paljon tähän tyylisuuntaan. Makukin on liian pirskahteleva, tosin humalakatkeruutta pomppii mukavasti kitalakeen jo ennen nielaisua. Mallas on varsin ohutta ja humalointikin jää lopulta puolitiehen. Selvä pettymys. Ruokapainotteinen massiivinen paikka, kuten niin monet muutkin perinteisistä baareista tällä reissulla. Aluksi täysin tyhjä, mutta alkoi pian täyttyä. Augsburg, Thorbräu, 13.2.2011.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti