maanantai 19. marraskuuta 2012
Rekolan Munkintie
Maltainen, makeahko, saksalaisen dunkelin karamellimallasta enemmän kuin belgidubbelia, ei belgihiivaisuutta, vaikka nimi viittaisi siihen suuntaan, 6,7%. Ei paahtoa. Katkeroa yllättävän paljon jälkivedossa, mutta kuitenkin aivan liian makea. Etiketissä siirappia ja se todella tuntuu. Tämä resepti ei vaikuta hyvältä, joko kunnolla belgisuuntaan tai sitten maltaisempaa kuohkeampaa dunkelia tai kuivempaa schwarzia. Selvästi panimon heikoin suoritus toistaiseksi. Kun tulee juotua loistavia kotioluita, niin valitettavasti kaupallisten yrittäjien alkuhapuilulle ei erityisempää sympatiaa riitä. Oluthuone Leskinen, 19.11.2012.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti