perjantai 26. lokakuuta 2018

Saimaa Reno Rye IPA

Pitkä viikonloppu Edinburghissa, päästelin sujuvasti bussilla Vallilasta Vantaalle ja lakkotilanteesta huolimatta terminaali 2:n yläkerran priority security -linjalla ei mitään ruuhkaa. Lento lähti Schengenin ulkoalueelta ja aikaa ei nyt erityisemmin ollut, joten hieman haikein mielin ohitin Oak Barrelin. Ulkorajan takana baaritarjonta edelleen surkeaa, joltain geneeriseltä tiskiltä nappasin aamiaisolueksi Saimaan ruis-IPAa, 4,7%. Reno viitannee Nevadan pohjoisosan uhkapelikaupunkiin, mutta Saimaa-yhteys jää epäselväksi. Erittäin sameaa ja rumaa, leipäinen tuntuma, suhteellisen kuiva, mutta tunkkainen, Mitään aromaattisuutta oluessa ei ole, hiilihappoakin hieman liikaa. Peräti 55 IBUa, mutta hartsisen kalkkisuuden takaa ei katkeruus millään nouse esiin. Ei mikään kovin edustava viimeinen muistikuva Suomesta kaukomaille matkaaville, missä on nyt Lenita Airisto? Vantaa, Nordic Kitchen, 26.10.2018.

4 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Saakeli vieköön! Päämajakaupungin pahvimankeli ylpeänä esittää, tällä kertaa Valtakunnan ainoalla kansainvälisellä lentokentällä!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... CEO on pokerimiehiä, ja nyttemmin muiden kiireidensä ohella kenties myös ryhtynyt nimeämään luotsaamansa pahvimankelin tekeleitä, mikä saattaisi selittää Reno-kytkennän.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Hevosmiesten tietotoimisto tosin väittää, ettei olisi enää, CEO.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Tämä vielä.

http://kusettaja.blogspot.com/2018/10/mika-saimaata-vaivasi-5-game-is-over.html?m=1