keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Hagström ja Ilkka Sysilä


Kiertolaispanimo Hagströmin tilanteesta ehkä liikkuu jotain huhuja, joten tässä oma näkemykseni viime päivien kulusta. 


Lauantai 9.12.2023


TBone kysyi blogijutun (Hagström West Coast DIPA -julkistus) kommenteissa, missä Ilkka Sysilä oli. Vastasin, että Ilkka pitää ainakin toistaiseksi taukoa Hagströmistä. Ilkka viestitti, että siinähän Hagströmistä irtautuminen tuli kerrottua elegantisti. Oletin, että asia on käsitelty ja voidaan siirtyä eteenpäin. Vielä samana päivänä tapasin Ilkan hänen kutsustaan rennoissa merkeissä Juovassa. Jatkoimme viereiseen Ihme-baariin juomaan kyseistä uutta Hagströmiä. Kaikki näytti olevan hyvin ja voitaisiin unohtaa koko Hagström Ilkan osalta, jos häntä ei kiinnosta.


Sunnuntai 10.12.2023


Ilkka kommentoi Olutkoira-blogin Hagström-kirjoitusta samalla vuodatuksella, jota hän tarjosi omaan blogiini perjantaina 8.12.2023. En julkaissut sitä silloin, koska Ilkka oli aiemmin useasti yksityisesti esittänyt vastaavia näkökantoja ja sitten myöhemmin kuitenkin muuttanut mieltään. Nyt julkaistu kirjoitus oli tahallisen pahantahtoinen, parjaava ja vahingoittamiseen pyrkivä, virheellinenkin.


Maanantai 11.12.2023


Huomasin Olutkoira-blogin kommentin ja pyysin Teemu Vassia poistamaan sen, koska tuolla tasolla keskustelua on vaikea käydä. Hetkeä myöhemmin Ilkka uhkaili jatkotoimilla koko Hagström-hankkeen tuhoamiseen pyrkien. Ja vain pelkästään kiusanteon takia, en tunnistanut muita motiiveja. Sama teksti ilmaantui sitten Ilkan omaan Kusetusta-blogiin. Kun luottamus menee, niin sitä ei takaisin saa. Katkaisin kaikki yhteydet Ilkkaan. Tottakai taustalla oli myös useampien vuosien aikana patoutuneet jännitteet. Mutta mitään tämän viikonlopun kaltaista ei aiemmin esiintynyt.


Hagström-hanke on ollut hauskanpitoa, ei ole mitään yritystä, sopimuksia tai rahaliikennettä. Niinpä siitä ei voi erota tai liittyä. Aiomme jatkaa Ari Nyforsin ja kumppanien kanssa niin kauan kuin mukavalta tuntuu. Jatkossakin ideoimme sellaisia oluita, joita itse haluamme juoda. 

 2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tulee seuraava Hagström? Lpr, Virolahti, Kotka ???

Ari Juntunen kirjoitti...

Katsotaan nyt.