tiistai 4. huhtikuuta 2017

Amager Lervig Brown Boobies Falling

Kööpenhaminan Amagerin stavangerilaisyhteistyötuloksen nimestä huolimatta lähes musta vahva porter, 7,5%. Boobie-nimeä en ensimmäisenä yhdistänyt kookospähkinöihin, mutta niistä nyt ilmeisesti nimessä on kyse. En saanut netistä selvää, missä muodossa kookosta olueen on lisätty. Paahteinen, täyteläisen raskas, kahvinen, suklaatakin tummasti. Tyylikäs porter, makeahkommasta päästä, mutta silti hyvällä maulla valmistettu, ei peräkärryä. Ja kuten on syytä muistuttaa, ruuankäry häiritsee oluen nauttimista edelleen, sen takia tämän baarin miellyttävyysaste putoaa koko ajan alaspäin hyvästä valikoimasta huolimatta. En halua ruokailijoita täältä pois, mutta keittiön ja ravintolatilan ilmanvaihdossa täytyy olla parantamisen varaa. Sori, 4.4.2017. 

2 kommenttia:

Pyry Hurula kirjoitti...

Terve! Ilmanvaihto ehti jo jonkin aikaa toimiakin normaalisti, kunnes tullut vähän takapakkia. Ajoittainen ongelma ollut nyt, mutta taloyhtiö fiksailee kanssamme pikapuoliin pysyvän ratkaisun ja sitten toivottavasti nenään leijailee vain ne tuoksut jotka kuuluukin. Olen vakuuttunut nykyään, että LVI ja ydinfysiikka on vaikeustasoltaan ja kustannuksiltaan samaa luokkaa. Mutta prioriteettilistalla ykkösenä.

Kesälle tulee muuten näillä näkymin mukava terassi myös, niin sään salliessa pääsee nauttimaan kaupungin vilinästä oluen äärellä.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Truswe Pyry, nautin mieluummin oluesta kaupungin vilinän äärellä; kaljupäänä arvostan aurinkovarjoja...