maanantai 16. marraskuuta 2020

Salama Bluedozer


Espoosta uutta NEDIPAa, 8,0 %, Citra, Mosaic ja Nelson Sauvin. Ilmeisesti ensimmäinen tuote Dozer DIPA -sarjassa, joka uhoaa raivaavansa vanhan kuonan tieltään ja synnyttävänsä uusia DIPA-nautinnon hedonistisia väyliä. Sillä lailla! Innoittajana siis kai bulldozer-sana eikä dozer, joka tarkoittaa sammunutta torkkujaa. Tummahko ja samea, ei kovin nätti ulospäin. Tuoksussa trooppisia hedelmiä, kirpeästi marjaisuutta myös. Maku on melko maltillinen, kypsää hedelmäisyyttä, mutta myös maltaan makua, aika ohkainen jopa tähän vahvuuteen. Pastillimaista makeutta, siis lähellä karamellisuutta. Takatila on käytännössä tyhjä. Ei selvästikään Salaman parhaita, tavallaan ainekset ovat tasapainossa, mutta niitä on liian vähän. Panema, 16.11.2020.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei tämä yli 3kk ikäisenä mitenkään uutta enää ole.

Ari Juntunen kirjoitti...

Niinkö? Hitaasti tosiaan sitten kegit liikkuu koronakysynnässä.

Erno Pennanen kirjoitti...

Kaikki Untappdin tägäykset ennen lokakuun loppupuolta ovat tölkeistä eli joko uusi erä tai panimo puskenut jäljelle jääneet oluet kegimyyntiin. Panemaan tämä tuli lauantaina uutena keginä listalle, vaikka oli kuun vaihteessakin ollut tarjolla.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Aivan oikea räyhäkäs asenne on tällä paskantamolla. Anteeksi vaan tää on nyt tämmöstä -pyytelyn sijaan puskekaa vaan seuraavalla erällä tk-kaljoittelijan makurakkulat kitusiinsa!