keskiviikko 6. elokuuta 2014

Uutta kantabaaria etsimässä: Bar Molotow
Olin aluksi hieman epävarma Harjulla sijaitsevan Molotowin identiteetistä. Ulkona ei kylttiä ja oletetusti suositussa baarissa ei yhtään asiakasta. Liian kuuma terassi, sisällä sekavaa kalustusta, reggaeta. Ehkä fiilikseltään ainakin nyt tyhjänä muistutti Oulun Never Grow Oldia. Hanassa ei Punk IPAa kummempaa.

Untappdista bongaamaani Widmerin Alchemy Alea vasta ladattiin kylmäkaappiin, joten valitsin äskettäin Amerikan ykköspanimoksi valitun Foundersin vadelma-alen. Rübæus, 15 IBUa, 5,7%. Hyvin vadelmainen, framboise tietysti tulee mieleen, mutta ei yhtään hapan juoma. Tai hyvin vähän. Varsin kuiva, miellyttävä kuitenkin, vaikka ei oikein oluelta maistu.


Join vielä sen Punk IPAn ja asiakkaitakin alkoi valumaan sisään. Ihan miellyttävä paikka tuntuu olevan. Musiikkikin alkoi liikkua Hendrixin ja bluesin suuntaan, Ramonesia ja Springsteeniäkin (Adam Raised a Cain). Punkin annoskoko epämääräinen 35 cl. Selvä miinus, puoli litraa hanaolutta pitäisi saada, jos sitä ei muuten ilmoiteta. Sitkeä helleaalto esti pitemmän vierailun.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"...Amerikan ykköspanimoksi valitun Foundersin..."

Mainiota. Mikä taho tähän lopputulokseen tuli?

Ari Juntunen kirjoitti...

Tuolla:
http://www.thedailymeal.com/50-best-craft-breweries-america

Tietysti näitä valintoja tehdään vähän väliä ...

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä taso on kovaa, ja Amerikkalaisilla asiat hyvin, kun mm. seuraavat panimot jäävät tässä listauksessa 20 parhaan ulkopuolelle: Alesmith, Hill Farmstead, Odell, Green Flash, The Bruery, Ballast Point, Boulevard Brewing ja The Alchemist.

Mutta kuten sanoit, näitä valintoja tehdään vähän väliä eri tahojen toimesta.