Hotellini on Schiller-panimossa. Panimoravintola aukeaa vasta klo 16, joten en ole aiemmin ehtinyt oluita juomaan. Tavallaan koko idea majoittua panimoon tuntuu nyt turhalta, mutta se johtuu aukioloajoista. Münchenin craft-baarit auki vain klo 17 jälkeen ja tämäkään panimoravintola ei siis päivällä auki. Nyt otin päivän päätteeksi vielä hieman iltapalaa ja panimon hellesiä, joka hyvin sameaa, 4,8 %. Maltaista, ruohoa, kuivaa, ei katkeroa, Sinänsä puhdasta, mutta ei tarpeeksi makua. München, Schiller Bräu, 5.12.2019.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Taisin olla 2013 syyskuussa samassa hotellissa, hotellin nimi ehkä Daheim silloin. -Juha
Nyt tylsän geneerisesti Mk Hotel.
Lähetä kommentti