perjantai 14. elokuuta 2020

Sudden Death Boogie Till You Barf

Latvialaisten jälkeen enemmän lounaaseen Schleswig-Holsteiniin, vielä vahvempaa tavaraa, 10 %, siis triple IPA, Mosaic, Galaxy, Citra, Nelson Sauvin. Samea ja vaalea, makea ja karamellinen. Lievää mausteisuutta, hedelmäisyys jää sivuun. Ei kovin miellyttävä, anismaisuus puskee esiin. Ei muitakaan ansioita, tämä oli melko kehno, joskin odotetusti tässä varsin heikkolaatuisessa tyylissä. Juotavuus kuitenkin kohtuullisen hyvä näin vahvalle juomalle. Sori, 14.8.2020.

4 kommenttia:

kirjoitti...

Huolestuttavia uutisia ihmiskaupasta ja hyväksikäytostä Suomessa nepalilaisravintoloiden suhteen. Syomällä näitä ruokia Arde sinäkin tuet tätä kuvottavaa toimintaa! Ole hyvä ja tuomitse tämä moraaliton laittomuus ja lopeta nepalilaisravintoloissa asioiminen! NLM! -Juha

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Juha, yhdyn ensi vuorossa vaatimukseesi. Olen direktinä Ardea jo aiemmin asiassa nuhdellut.

Ari Juntunen kirjoitti...

Eikö rosvot ole jo saatu kiinni ja nykyisillä toimijoilla on puhtaat jauhot naan-uuneissa?

Ari Juntunen kirjoitti...

Juhan kommentti sinänsä hämmästyttää, että todellakin kävin Sudden Death -oluen jälkeen Rautatientorin nepalilaisessa ravintolassa iltapalalla. En kuitenkaan sitä blogissa tai muuallakaan somessa maininnut, joten omituinen yhteensattuma. Durhamissa jotain vakoilutyökaluja käytössä?