IPAn tynnyrikypsytys on aina tuntunut yhtä mielekkäältä kuin jauhelihan ikäännyttäminen. Monet sitä kuitenkin edelleen harrastavat, joten jotakin olen varmaan missannut. Viimeisin vastaan tullut yrittäjä on porilainen Ruosniemi, joka on lätkäissyt Diplomi-Insinööri -DIPAnsa ginitynnyriin jalostumaan. Gininä on Kyrö Koskue ja alkoholisuus on noussut prosenttiyksikön numeroon 9,0 %. Ulkonäkö on lievästi samea, ohut vaahto. Tuoksussa on tammisuutta, jotain anismaista mausteisuutta, mutta varsin hailakasti. Maku on mausteinen, jopa varsin voimakkaasti, lähes inkiväärin tapaan. Hedelmää voi taustalta aistia, mutta ginin vaikutus on selvästi hallitseva. Maku tuntuu tosiaan siltä kuin IPAn sekaan olisi kaadettu giniä. Lopputulos on todella surkea, tässä ei ole mitään järkeä. Hyvä olut on pilattu, mitään positiivista uutta ei synny. Ostopaikka Helsinki, Arkadian Alko.
perjantai 8. toukokuuta 2020
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Ensin saturoituivat markkinat paskantamoiden ryöstöhintaisista tekeleistä. Nyt näyttää paskantamoskenessä saturoituvan epätoivoinen idiotismi, kuin lopun edellä...
Lähetä kommentti