tiistai 27. elokuuta 2024

Electric North Park Tenth Hour


Hyvin samannäköinen kuin edellinen. Kumppanina San Diegon North Park. Tässäkin 10,0 %, Motueka, Rakau, Amarillo, Citra, TDH. Nyt tuoksussa lievästi kypsiä hedelmiä. Makea tämäkin on, mutta miellyttävämmällä tavalla. Kiinteämpää runkoa hedelmissä, limeä, mangoa, passionia, hunajamelonia. Kuivuu hyvin loppua kohti ja pieni peräkärrykin kuljettaa jälkimakua. Ei erityisen tuoreelta tunnu, mutta ehkä session vakuuttavin tapaus kuitenkin. Pien, 27.8.2024.


3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kylläpäs näyttää hapettuneelta kuvassa. Olisin vienyt takaisin tiskille.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmiselvä hapettuminen tuossa ja aiemmassa. Tuollaiset on asiakkaalla suorastaan velvollisuus palauttaa ja vaatia korvausta. Myyjäkin hyötyy siitä, kun voi vetää viallisen tuotteen pois ja laittaa uutta tilalle.

Ari Juntunen kirjoitti...

Kuvassa tumma väri saattaa korostua. En palauttaisi ulkonäön perusteella olutta, jos en tiedä minkä näköinen se kunnossa ollessaan on. Tässä maku olikin ok. Toisin oli edellisessä, jossa syytä palauttamiseen enemmän. Kynnys on silti korkea, varsinkin kun myymässä täysin tuntematon henkilö. Mutta Pienen siirryttyä kokonaan ison konsernin hallintaan kannattaa laatuun kiinnittää entistä enemmän huomiota, kun perustajat eivät enää sitä valvomassa.