sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Purtse Industriaal, hanaversio





 Purtse Taproom on kulman takana Vaatista, joten varsin tiheä craft-keskittymä Telliskivessä on, vaikka alueen pitkäikäisin kohde Pudel onkin mennyt nurin. Purtsen hanahuone tuttu jo edelliseltä käynniltä ja täällä oli sentään muitakin asiakkaita. Hanalistalla ja pullokaapissa kuitenkin kovin vähän uutta tai mielenkiintoista kokeiltavaa. Päädyin tupla-IPAan, jota olen aiemmin juonut vain pullosta. Siitä riitti vain tynnyrin pohjat, joka myytiin kahdella eurolla. Mikäpä siinä, 7,9 %, 101 IBU. Olut lähes kirkas, aika tunkkainen on. Ei raikkautta, ei katkeroa hillittömästä lukemasta huolimatta. Yksiulotteiseksi juomaksi jää. Vessasta bongasin lankapuhelimia. Tallinna, Purtse Taproom, 12.2.2022.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Käymälän telefoonit ovat L.M. Ericssonin Dialog-klassikkomallia. Samanlaisilla keskustelivat Arvottomat-leffan alkukohtauksessa Harri turvesoiden takaa maaseudulta ja Manne näköala-asunnostaan Valtakunnan pääkaupungista, Lönkan ja Fredan kulmasta.

TBone kirjoitti...

Pudel ei tiettävästi mennyt nurin vaan vuokrasopimus päättyi ja ovat etsimässä uutta lokaatiota. Telliskiven paikka on tänään (14.2.) viimeistä päivää auki.