lauantai 5. helmikuuta 2022

Rocking Bear Reposaari Double Hazy IPA


 Toinen ruma kotimainen IPA heti perään, tämä ei sessio-kamaa, mutta ei oikein nimen lupaavaa tupla-tasoakaan, 7,7 %, 51 EBU, Mosaic ja Belma. Sameaa ruskeaa lientä siis, kohtuullinen ohuehko vaahto. Oksainen ohut tuoksu, ehkä vähän Runebergintortun arrakkisia aromeita. Maku on pehmeä, mutta todella epämiellyttävä. Ylikypsää lähes mätää homeista hedelmäisyyttä, tunkkaista nihkeää mausteisuutta. Ehkä ei kannata enempää ruotia, pilallehan tämä on selvästi mennyt. Mutta harmittavaa jälleen kerran, eipä pienpanimo-oluet uusia ystäviä saa, kun kokeilunhaluiset bulkkijuojat tällaiseen tarttuvat Alkon hyllystä. Ostopaikka Kajaani, Prisman Alko.  

4 kommenttia:

Juha kirjoitti...

Ihme että tämä panimo edelleen pyörii skenessä mukana. En nimittäin ole ainuttakaan hyvää olutta tältä panimolta vielä maistanut. Mutta ei toisaalta ole ainut.

Amahl kirjoitti...

Olen juonut kaksi muuta olutta tältä panimolla, kehno kauppavahva IPA ja sitten Neipa joka oli täysin pilalla. Kierrän näköjään jatkossakin kaukaa.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Skeidaa jo vuodesta 2017!

https://strasselberg.blogspot.com/2017/04/pietniemi-pale-ale-by-rocking-bear.html?m=1

Humalisti kirjoitti...

Joutsenlaulu ilmeisesti kyseessä, paikallisen lehden mukaan kyseisen panimon panot on pantu tällä erää eli konkurssia ilmeisesti pukkaa...