torstai 21. syyskuuta 2023

Piggy Coal Drop





Vielä viimeisillä voimilla Annecyssä yhteen craft-baariin. Nämä eivät todellakaan ole päivällä auki. Kahdeksan hanaa, mutta ei mitään erityisen kiinnostavaa. Päädyin Piggyn stoutiin, 5,0 %. Oikein miellyttävä pieni neliskanttinen baari, tulee jopa mieleen vanha Tennispalatsin Vastarannan Kiiski. Tiskiltä voi tilata, maksaa ja siirtyä minne haluaa ihan brittityyliin. Kyllähän pöytiintarjoilusysteemi tälläkin reissulla taas lyhensi elinaikaa. Mustaa on, paahteinen tuoksu, pehmeää maltaisuutta maussa. Kovin hillitty tämä on muutenkin, ei varsinkaan katkeruutta. Mutta ainakin baarissa on tunnelmaa, tähän on hyvä päättää Ranska tältä erää. Annecy, Le Ouistiti à Roulettes, 21.9.2023.

1 kommentti:

kirjoitti...

Aivan uusi olutmaailma voi avautua jos tosiaan jaksaisi valvoa, meikalainen tykkaa aloittaa aikaisin kun paikat aukeaa ja kotiin jo ennen kuutta, naapurin kanssa jos reissussa niin kyyti kotiin neljan pintaan, ennenkuin alkaa se levoton meininki...

Craft maistossa nyt Smiddy Shaw tekojarvi ja takaisin -kavelyn jalkeen nilkat ja jalkaterat hellina Allendalen Dirty Deeds NEIPA 6.6% ibu 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onkohan painovirhe. ibu 19. Tassa kiteytyy nykymaailam craft muotivirtauksen iso ongelma. Ennen vanhaan kaljoissa oli kunnon purenta.

-Juha