torstai 21. joulukuuta 2023

Hyvä Tuomas 2023 -julkistus










Sain kutsun uuden Hyvän Tuomaan julkistustilaisuuteen Urhoon. Ensin ajattelin säästää jännityksen valinnasta paikan päälle, mutta ehkä olisi noloa, jos kaikki muut jo tietäisivät sankarin henkilöllisyyden. Niinpä pyysin embargo-tiedotteen, joka tuli vuorokautta aiemmin. 


Tapahtuma oli yllättävän pienimuotoinen, paikalla lähinnä aiempia Tuomaita ja muutama ns. lehdistön edustaja. Olli Majanen, Pekka Kääriäinen ja Anikó Lehtinen alustivat lyhyesti ja sitten viimevuotinen Tuomas Petri Heino luovutti tynnyrin Matti Heikkilälle. Heikkilä on tietysti itsestäänselvä valinta, pitkä ura Nokian Panimon johdossa ja Suomen Paras Olut -kilpailun kantavana voimana. Keisari 66 APA on tärkeä merkkipaalu Suomi-craftin historiassa ja mielenkiintoisia erikoispainoksia on Nokialta nähty festareilla. Rento tilaisuus, hauskaa keskustelua skenen tyyppien kanssa.


Oluttakin tuli juotua Urhon tarjoomasta. Krieger Floriani Bock Baijerista, 7,5 %. Puhdasta maltaisuutta, mutta myös huomattavaa makeutta, jotain mausteitakin ehkä. Ultrasosiaalisen tilanteen takia ei tietenkään muistiinpanoja tullut tehtyä. Pahoittelut kuvien epäloogisesta järjestyksestä. Kännykällä niitä on vaikea järjestää. Urho, 21.12.2023.



Ei kommentteja: