keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Lidl Talviolut


Huhujen mukaan Laitila olisi tehnyt tämän kauppaketjukausituotteen. Aiempaa versiota, joka valmistui surullisenkuuluisassa Nokiassa, en tullut tsekanneeksi. Alan piireissä tätä olutta on arvioitu sen verran värikkäästi, että odotukset olivat korkealla. En olisi uskonut, mutta kyllä tässä hernekeittoa ja maksalaatikkoa on aistittavassa, Laitilan pahamaineisen Mämmin tapaan. Hiivasta kai sen täytyy nousta, varsinkin herneet on helppo vetää nenään. Tämän yllättävän koululounasnostalgian takana on häivähdys ruisleipäistä mallasta ja ... ei oikeastaan muuta. Maku pysähtyy ammottavaan tyhjyyteen. Puolen litran annoksessa oli haastetta, mutta vedin homman kurinalaisesti loppuun asti. Ostopaikka Oulu, Tuiran Lidl.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tarkoittiko huhu Olutoppaan Olutriippuvaisen arvailua? Pysyn edellen sen takana.

Ari Juntunen kirjoitti...

Tavallaanhan se on edelleen huhu, kun virallista vahvistusta ei ole :) Mutta kyllähän tekijä on de-facto Laitila, ei niin moni juoja voi olla väärässä ...

Nimetön kirjoitti...

Mitä se Adre on oikein vetänyt hillitöntä arviota kirjoittaessan?

Ari Juntunen kirjoitti...

Jos perinneruoka-aromit kiinnostaa oluessa, niin kannattaa kokeilla :) Hernekeitto hyökkää päälle heti, maksalaatikko hieman vienommin hiipien.