lauantai 2. kesäkuuta 2007

Englanti v. Brasilia

Olin vanhalla Wembleyllä paikan päällä juuri samanlaisessa ystävyysottelussa 1992, päättyi (silloinkin) 1-1, Bebeto vei Brasilian johtoon ja Platt tasoitti.

Nyt pitkä kunnianosoitus Alan Ballille pelin alussa, hieno homma. Itse peli mitäänsanomatonta, velttoa, löysää, melkein hävetti jalkapallon puolesta. En ymmärrä miksi Ronaldinho ja Kaká mukana, koska kieltäytyivät Copa Americasta. Bundesligan vuoden pelaaja, Diego, pääsi mukaan vasta lopussa ja tekikin tasoitusmaalin. Brasilia teki kunnon maalin jo ensi jaksolla (Gilberto Silva), mutta jostain syystä tuomaristo hylkäsi sen paitsiona. Heerenveenin supertykki (31/34) Afonso Alves pelasi 20 minuuttia, mutta ei saanut mainittavaa aikaan. Daniel Alves yhtä surkea kuin muissakin viime aikojen peleissä. Dunga kokeili kärjessä ZSKA Moskovan Vagner Lovea, heikko esitys. Englanti säälittävän kehno, niin kuin aina. Päättyi siis tasan 1-1.