![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSJlSXNdJVBzze8BbLcZ8uGkQ7P-TIvxghdxjXlOlg9Ird8DIsVtNzIXMLClaUSf1tUgxxCEVl5kgvj4R6UUftUCBmB_w7Rk8U4IR4UFzZVqwunm1Vv_TxF2TGHmQ7y86G-17ejkXeVTO_/s400/08102008(035).jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUr9GetqrADwNQwt28HkTYLdMNOucme8w4CpHHTdJXgrJvPsrvTuiJNvPPFUhKQ0QYUjYmVD0nVVh4VmTMm6ht3sLvt0ge1oUru4EnuhZl3gScgBpQiPKNeHuuerjxtCdLv4nisqu_kQL3/s400/08102008(033).jpg)
Vaihteeksi ultramoderni trendikäs viinibaari, joka panostaa myös luksusoluisiin. Erittäin miellyttävä tunnelma. Kävin 2001 Pennsylvanian Eastonin karussa jälkiteollisuuskaupungissa Weyerbacherin panimobaarissa, mutta tämä sadonkorjuuolut on uusi tuttavauus. Ehkä jotain saison-tyyliä tai kuten jenkit sanovat farmhouse ale -meininkiä on mukana, mutta suhteellisen suoraviivainen makeahko amber ale tämä kuitenkin on. Ei suuri elämys, mutta tyylipuhdas suoritus kuitenkin. Philadelphia, Tria (Spruce Street), 8.10.2008.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti