keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Sierra Nevada Torpedo Extra IPA

Kylmempi, mutta ensituntumalla yllättävän samanlainen kuin SN:n kevyempi cask-versio. Humalointi on tietysti huomattavasti tanakampi. Tämä on kuitenkin paljon tasapainoisempi kuin monet muut imperial/double/extra-india pale alet, mallastakin on havaittavissa, eikä juoma pelkisty humalamehuksi. New York, Mugs Ale House, 9.10.2008

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotan Sierra Nevada Torpedolta aika paljon. Hyviä extra IPA oluita löytyy aika vähän. Pitäisi löytyä myös kotoisen Alkon valkoimista aivan lähipäivinä ellei sitten jo löydy.

Ko panimo on hyvä esimerkki laadusta johon moni suurempikin Jenkki voisi tähdätä.

Ari Juntunen kirjoitti...

Ilmeisesti Torpedon tulo Alkoon venyy lokakuulle jonkin uskomattoman etikettisähläyksen takia. Innokas olen itsekin uudelleen kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkään sai odotella ennen kuin löytyi Alkosta.

Pari pulloa hain ja ei aivan sitä mitä kuvittelin, mutta mukavan reipas humalointi joka oli tosin hieman yksitoikkoinen. Hyvä mutta ei huippu. Panimo pysyy kuitenkin yhtenä omista Jenkki suosikeista.

Tosiaan etiketti ei näytä samalta kuin Jenkkipullotteissa.

Ari Juntunen kirjoitti...

Itsekin ehdin eilen pullollisen kokeilemaan, todella voimakkaasti humaloitu, mutta ei nyt kyllä erityisemmin ihastuttanut. Saman panimon Celebration Ale vaikutti perjantaina paljon miellyttävämmältä. Täytyy vielä Torpedoa kokeilla uudelleen.