tiistai 6. huhtikuuta 2010

Barcelona - Arsenal 4-1

Paljon tähtiä taas sivussa, mutta tässä vaiheessa kautta tilanne on tyypillinen. Barcelona otti heti otteen, Messillä pari laukaisupaikkaa. Arsenal kuitenkin meni johtoon 18. minuutilla. Denilson vapautti Walcottin ja Bendtnerin läpiajoon, sössimistä ensin, mutta Bendtner sai survottua sisään. Lionel Messi Show pääsi sitten irti. 16 metristä vasurikanuuna ylänurkkaan. Sitten Pedro vapautti argentiinalaisen laatikossa, 2-1. Ja vielä Keitan puskupystysyöttö, Messi läpi, nosto maalivahdin yli. Peli ratkesi käytännössä tähän. Toisella jaksolla vaihtelevaa peliä, mutta jännite oli hävinnyt. Pedro ei saanut sisään Messin hienosta nopeasta vapaapotkusta. Arsenal sai kahdesti pallon tolppaan, mutta paitsioasema molemmissa. Messin liikkuvuus tuntuu vain parantuneen, jopa laatikkotyöskentelyssä käännösten jyrkkyys ja nopeus lähestyy nyt Müller-tasoa. 88. minuutilla neljäs Messi-maali pitkän soolon jälkeen, sijoitus Almunian längistä häkkiin.