lauantai 27. tammikuuta 2018

Amager Trillium Sigtebrød IPA

Harjussa saavutin ensimmäisen tuntuman kohuttuun amerikkalaiseen Trillium-panimoon. Toki vain yhteistyökuviossa kööpenhaminalaisen Amagerin kanssa, IPA, 6,8%. Ei mikään NEIPA, hieman samea, mutta meripihkaista väriä. Makeampi tapaus, appelsiinia, jokin lievästi häiritsevä sivumaku. Katkeruus aika heikkoa, muutenkin liian hillittyä makua kaikilla osa-alueilla. Selvästi paljon heikompi kuin Stigbergetsin sessio-avaus. Hieman vetoista baarissa, ehkä kaikki ikkunat ei vielä asennettuna. Paikalle saapui lisää olutharrastajia, Petteri Helin ja Karilan pariskunta, myös Arvuuttajana tunnettu herrasmies. Panema, 27.1.2018.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Jarza.
Ei sattumoisin avajaisissa ollut myös Hervannassa majaansa pitävä, hörhöpiireissä myös Jarza jr. kunnianimeä nauttiva herrasmies? Yleensä PK-seudulla liikkuu Olutpaavin välittömässä läheisyydessä, ahkerasti muiden laseista maistellen.

Euphemos kirjoitti...

Tällä kertaa jätän väliin, tulihan jo torstaina tuurattua arvon Olutpaavia Gallowsin riilifesteillä. Sitä paitsi toisin kuin Jarzalla, allekirjoittaneellahan on lähestulkoon aina omat maistelulasit mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Kun olutpaavikaan ei enää nykyisin työkiireiden ym. takia ehdi joka oluttapahtumaan, niin kardinaali Euphemos maistelulaseineen myös tuuraa minua tarvittaessa. Tuohon Panemaan emme ole vielä kumpikaan ehtineet, mutta eiköhän lähitulevaisuudessa visiitti toteudu. Laadukkaaltahan paikan valikoima tosiaan näyttää...

Hannu