keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Olari [You Wouldn't] Download This NETIPA


Helmikuisena keskiviikkona jo toinen espoolainen TIPA, tämä growlerista. Tässäkin 10,0 %, jopa 72 IBU, Azacca, Cashmere ja Michigan Copper. Nyt ei kuitenkaan west coast -tyyliä. Keskikeltaista, täysin läpitunkemattoman sameaa. Sitrusta ja ananasta hanakasti tuoksussa. Maku on kuohkean nektarinen, hieman kirpeä, ehdottoman kuiva, hieman mausteinen, tuoreen raikas. Ei paljoa katkeroa, mutta jotain kuitenkin. Mausteisuus säilyy hallitsevana, samoin kuivuus, juotavuus kunnossa. Taas huippuluokan olut, mutta en nytkään ihan repäise ihokastani riekaleiksi. Azacca on ok, mutta muut humalat eivät erityisiä suosikkejani. Juotavuudessa ei nytkään ongelmia, alkoholi ei erotu. Ostopaikka Espoo, Olarin Panimo.

1 kommentti:

kirjoitti...

Iltapaivalla bussireissu Consettiin Langley Parkista, bussi peruttu, seuraava myohassa. Saatanan Brexit! Saavuimme kuitenkin Consettiin ja The Grey Horse Pubiin, Consett Ale Works panimon tap room. Siellahan olikin ihan olutfestarit menossa,ihana yllatys!, joimme vain kuitenkin oman panimon ollenskolleneita.

Ja olipas tuoretta, varsinkin bitter oli tuore kuin perkele ja raikas, pieni paahto maussa mukana.

Poikittaisliikenne sinne on kuitenkin yhta helvettia kunnes saamme sosialistihallituksen joka tarjoaa paremmat bussilinjat.

Pale ale oli pyorean pehmeahko, nzpa oli teravampi ja ohkaisemman tuntuinen, rubya en maistanut. Bitter vei voiton.

Lasi tuli mukaan.

-Juha