tiistai 4. maaliskuuta 2008

Milan - Arsenal 0-2

Arsenalilla ei yhtään brittipelaajaa avauksessa Milanon kylmässä illassa. Melko yritteliästä peliä molemmilta ensi jaksolla, hieman yllättäen Arsenalilla parempia paikkoja. Ensin kuitenkin Milanin 18-vuotias uusi brassitähti Pato pujotteli upeasti läpi koko Arsenalin puolustuksen. Lontoolaisten luovat pelaajat Hleb ja Fabregas hyvässä vireessä. Hleb sai kyseenalaisesti filmaamisesta kortin laatikon rajalla. Fabregas veti poikkipuuhun 34. minuutilla.

Toisella jaksolla tasaisempaa, mutta Arsenalin Senderosilla kuitenkin paras avopaikka kulman jälkeen 47. minuutilla. Pirlo syötteli tarkasti, mutta maailman ns. ykköspelaaja Kaka aivan ulkona kuvioista. Hleb hiipui toisella jaksolla, mutta Fabregas ratkaisi ottelun 84. minuutilla. Kaukolaukaus alanurkkaan maskista, harmaatukkainen aussivahti Kalac pahasti myöhässä. Niitti vielä yliajalla, Wolcott läpi oikealta ja syötti luukulle Adebayorille. Arsenal kirkkaasti parempi, Fabregas suvereeni ja sveitsiläinen toppari Senderos upeassa vedossa. Milanilla on kertakaikkiaan liian paljon auringonlaskun miehiä mukana: Maldini, Ambrosini, Gattuso, Inzaghi, Kaladze. Valmentaja Ancelotti on aivan liian passiivinen ja varovainen taktikko.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ancelotti

Valmentajana

* Italian mestaruus 2004
* Italian cupin voitto 2003
* Italian supercupin voitto 2004
* Mestarien liigan voitto 2003, 2007
* UEFA Super Cupin voitto 2003, 2007
* Seurajoukkueiden maailmanmestaruus 2007
* UEFA Intertoto Cupin voitto 1999

Ari Juntunen kirjoitti...

Jep, kyllähän Ancelotti on tulosta saanut aikaiseksi. Minusta se on vasta minimivaatimus, tulosta pitäisi tulla myös tyylikkäällä ja katsojaystävällisellä pelillä. Joskus tuntuu jalkapallonautiskelijan näkökulmasta, että tulos on sivuseikka, jos peli on hyvää.