tiistai 25. lokakuuta 2011

Königsbacher Pils

Välillä on mukava pudottautua olutharrastajan norsunluutornista ja tehdä reality check siihen, mitä tavalliset ihmiset juovat. Hintatietoisten ihmisten kaupasta löysin tällaisen saksalaisoluen, jota en ole ennen kokeillut. En tosin ole varma, juodaanko tätä erityisen laajalti, en katsonut onko halvempaa kuin kotimaiset tehdasoluet. Tekijä on kuitenkin ihan kunnollinen panimo Koblenzista, tämä ei ole mikään marketin omalla merkillä brändätty kustannussäästötuote. Pientä kustannusoptimointia kuitenkin havaittavissa, alkoholia on pilsille alakanttiin 4,2% ja mausteena on humalauute, jota toki käytetään monissa laatuoluissakin. Maku ei tietenkään ole massiivinen, maltaan runko on ohkainen, nahkeus hallitsevampaa kuin tuoreus. Jälkimaku ei ole tyhjä, kyllä sieltä humalaa löytyy. Kohtuullinen olut, muistuttaa Lidlin saksalaisoluita. Ostopaikka Oulu, Kaijonharjun Tokmanni.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ihan ok saksalainen olut. Ostin myös tätä olutta Kaijonharjun Tokmannista. Aika edullinen 0,89 e tölkki.

Unknown kirjoitti...

Mielestäni tosi hyvä olut, jos ajatellaan hinta/laatusuhdetta. Ostin tätä myös tänään samaisesta Kaijonharjun Tokmannista, josta pari aiempaakin ja hinta oli nyt 90 senttiä tölkki eli ei paha!

Nimetön kirjoitti...

Hinta/laatusuhteeltaan erittäin hyvä perusolut! Eli siis ei voi olettaa mitään maailmaa mullistavaa olutta, mutta hintaansa nähden juotavaa! Varsinkin koska tokmanni tarjoaa 24pack alle 21e.

Nimetön kirjoitti...

Koblenzin kaupungissa laajalti suosittu, suomessa aliarvostettu tosin vedellä hieman jatkettu versio(4.2%). Silti hinta/laatusuhde erinomainen kotimaassa.

Nimetön kirjoitti...

Joops, ihan on passeli olut. Kyllä tätä janoonsa juo. Siis hinta/laatu-suhde ihan ok.

Olli kirjoitti...

Jos olut maistuu paskalta niin se on ihan sama mikö sen hinta laatusuhde on jos se kaatuu viemäriin. Ennemmin maksan vaikkapa erittäin hyvistä Nokian Panimon oluista sen 2-2,50e kuin tästä königsbacherista euroa.