lauantai 9. huhtikuuta 2016

Olari Area 21 Smash IPA Motueka

Palasin spåralla Meilahdesta ja Wäinössäkin tarjolla Setämiestä, klassinen ketsuppipulloefekti. Valitsin kuitenkin nyt espoolaista NZ-IPAa, 5,9%. Varsin sameaa, tuoksussa mandariinia. Maku on pehmeän sitruksinen, täyteläinen, tuorekin. Hedelmät on kunnossa ja runko tukeva. Ei virheitä, intro toimii hyvin. Ongelma on sitten IPAn ytimessä, se puuttuu, ei katkeruutta, mandariinimehuksi juoma jää. Voi kuulostaa jyrkältä, mutta lasten hanskat (kid gloves) voi nyt pudottaa, kun Suomessa on jo yli 60 panimoa. Vain kunnon suoritukset noteerataan tästä lähtien. Villi Wäinö, 8.4.2016.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

" Ei virheitä, intro toimii hyvin. Ongelma on sitten IPAn ytimessä, se puuttuu, ei katkeruutta, mandariinimehuksi juoma jää. Voi kuulostaa jyrkältä, mutta lasten hanskat (kid gloves) voi nyt pudottaa, kun Suomessa on jo yli 60 panimoa. Vain kunnon suoritukset noteerataan tästä lähtien. "

Muahahahahahha!! voe lol mitä tuubaa! the jahtimies esittää nyt julkisesti ukaasin. ari osaa ainakin komedian jos ei muuta.. ja lisääää katkeroa kaikelle kansalle! ma vaadin! ma olen jahtimiäs!!

Ari Juntunen kirjoitti...

Tuo jahtimies-termi ei ole minustakaan oikein sopiva, pitänyt jo aikaa sitten muokata sitä. Muutin nyt sitten sen.

Anonyymi kirjoitti...

Asiallista tekstiä edelleen.Hopheadit kotona osaa tehdä kunnollista IPAa,olkoonkin kauppakokoon skaalaaminen hankalaa.Välillä tuntuu,että panimoiden pitäisi läpäistä laatutesti ennen markkinoille pääsyä.

Keep going with the blog!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Ari, vanha konna; minulla olisi tuolla nurkassa yksi b-viritteinen pikkutuuba vapaana. Antaisin mielelläni lainaksi, voisit ilahduttaa seinänaapureitasi. Tuuba on vakaiden periaatteen miesten instrumentti, ei mikään lorukeppi tahi kornetti...

Anonyymi kirjoitti...

Luottavaisuuden huippu, armoton kaljaveikko tarjoaa soitinta lainaksi toiselle...!

Anonyymi kirjoitti...

Untappdissa olut on merkattu "Pale Ale - New Zealand" Eli kyseessä ei ole IPA.