torstai 11. tammikuuta 2024

BrewDog Black Heart Draught Stout


 Diamond Beveragesilta tuntuu saapuvan näytepaketteja bloggaajan suuntaan tasaiseen tahtiin. Viimeisimmässä oli mukana monissa kohuissa ryvettyneen skottipanimo BrewDogin kevyt kuiva stout. Panimon valikoimassa oli aiemmin Jet Black Heart, se oli laktoosikaurastout. Nyt ollaan selvästi Guinnessin jäljillä, tölkissä oli typpipatruuna ja vahvuutta vain 4,1 %. Musta ulkonäkö, tasainen pienikuplainen vaahtokatto. Tuoksussa on pahhdetta, mutta yllättäen myös tervaa ja savua. Maku on nitroisen pehmeä, tuoksua karamellisempi, paahteista kahvia on toki myös. Makeampi lähtö ja sitten kuivempaa vetoa loppua kohti. Ei olutta voi mauttomaksi moittia, varsinkin vahvuuteen suhteutettuna tähän on saatu aikaan aikamoinen makukirjo.

1 kommentti:

kirjoitti...

Testasin 4-packin tata olutta Joulu-pyhina, omaan makuun oli kylla vetinen turhake, olisi pitanyt ottaa vaikka Old Peculieria tai vastaavaa.

Brewdog on nyt kuulemma hylannyt palkkapolitiikassaan "living wage" palkat eli vassari-idean etta jokaisen pitaisi saada omasta tyosta, tyo kuin tyo, palkka jolla voi elaa. Ei kestanyt ns. firman perse tallaista ideaa.

-Juha