sunnuntai 28. tammikuuta 2024

La Sitgetana TrinitatCaravelle-niminen brewpub on ollut kartallani, mutta jostain syystä en ole siihen reagoinut, vaikka kulkenut läheltä ohi. Nyt sitten menin paikalle siellähän oli jonoa ulos asti ennen klo 12. Sisällä näytti todellakin täydeltä. Uskomatonta, kun yleensä olen näinä aikoina lähes poikkeuksetta ainoa asiakas. Google Mapsinkin mukaan paikkaan on noin vartin odotusaika. Ei ole ollut tapana jonottaa kovempiinkaan baareihin, joten kohautin olkapäitä ja jatkoin matkaa. 


Abirradero-niminen craft-baari näköjään ollut ihan vieressä, kun eilen palasin futisottelusta. Täällä tutumpi meininki. Klo 12.10 krapulaisen oloinen baarimestari nosteli tuoleja pöydiltä ja palvelu oli flegmaattista. Peräti 36 hanapaikkaa, joista täytettä noin 27 raanassa. Baarimestari viittasi paperiseen olutmenuun, jossa ei mainittu esimerkiksi tämän Trinitat-oluen panimoa. Myöhemmin baarin seinälle syttyi informatiivisempi Untappd-näyttö. Untappdin nettiversiossa ei kuitenkaan hanalistaa. Omiakin oluita näyttäisi olevan tarjolla. 


Kuusi olutta tarjolla La Sitgetana -nimiseltä Sitgesin panimolta. Trinitat on west coast IPA, 6,5%, 70 IBu. Kirkasta on, sitrusta, pihkaa, maltaisuutta ja katkeroa. Kuiva kokonaisuus. Sitrus hieman piilossa, mutta muuten ok. Barcelona, Abirradero, 28.1.2024.

Ei kommentteja: