Jonas Sahlberg on Kimitossa tehnyt uuden erän Hagström Baltic Porterista. Täysin sama resepti kuin ensimmäisellä kerralla, nyt suurin osa on mennyt pulloon. Muutama kegikin on liikkeellä ja pääsin Kaisaniemen Ihmeessä tyyppaamaan uutta erää. Musta, ruskea vaahto. Hyvin paahteinen tuoksu. Kahvia, paahdetta, hedelmäisyyttä, hyvin intensiivinen ja täyteläinen. Tuntuvaa katkeruutta jälkimaussa. Aivan yhtä hyvää kuin ensimmäinen keitto, tämä kyllä onnistui erinomaisesti ja Jonas pystyi toistamaan oluen täydellisesti. Ihme, 1.3.2024.
perjantai 1. maaliskuuta 2024
Hagström Baltic Porter, erä #2
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Hienosti anniskelupaikan nimi lopusa sopi viimeiseen lauseeseen!
Lähetä kommentti