keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Valencia v. Real Madrid

Rosenborgin teurastama Valencian tähtisikermä yrittää koota itseään. Ronald Koeman on tulossa valmentajaksi, mutta ei vielä tässä ottelussa. Ja kokoamista todellakin riittää. Madrid rankaisi jo 40 sekunnin kohdalla, Robinhon soolo sekoitti Valencian puolustuksen ja Raul täräytti tarkasti vasemmalla tolpan kautta sisään. Valencian puolustus oli aivan hämmästyttävässä sekasorrossa, 25. minuutin kohdalla rutinoitunut Ivan Helguera mokaili ällistyttävästi ja van Nistelrooij juoksi pallon maaliin. Neljä minuuttia myöhemmin Canizaresin tilalle maaliin päässyt Timo Hildebrand imaisi Sergio Ramosin pienestä kulmasta tulleen laukauksen sisään, taas tolpan kautta. Ja sitten vielä parin minuutin jälkeen Guti-Robinho-Nistelrooij -kuviolla 0-4.

Toinen jakso lepsua virkamiespeliä, tunnin kohdalla Angulo sai kavennuksen sisään. Samalla Valencia otti kentälle yhden Espanjan suurimmista kulttipelaajista, loukkaantumisherkän Vicenten (Vicente Rodríguez Guillén), mutta ei hänkään joukkuetta herättänyt. Robinho vei hienolla laukauksella Madridin 1-5 -johtoon. Sitten Valencia heitti vielä sisään 19-vuotiaan nuorisomaajoukkuelegendan Juan Manuel Matan, mutta tilanne säilyi ennallaan.