tiistai 29. huhtikuuta 2008

Manchester United - Barcelona 1-0

Alussa kovaa vauhtia, kovaa yritystä, paljon virheitä, mutta ei maalitilanteita. 14. minuutilla sitten Zambrottalta karmea harhapurku alueelta suoraan Scholesille, joka ulkosyrjällä kiskaisi aivan ylänurkkaan. Scholes on huonoimpia tällä tasolla peliaikaa saavia pelaajia, mutta laukaus onnistui hyvin. Tämän jälkeen melko tasaista peliä, molemmilla kohtuutilanteita, Messin vedon van der Sar torjui, Park veti vähän ohi, Deco kevyesti räjähtävillä laukauksilla yli ja ohi, Nani avopaikasta ohi. Maalivahdit epävarmoja, Valdes korkeissa palloissa, van der Sar sylki ulos.

Toisen jakson alkua Manchester hallitsi täysin, Cristiano, Nani ja Tevez vahvoja. Kunnon tilanteita ei enää syntynyt. Messi, Eto'o ja Deco pelasivat liian ahtaisiin paikkoihin. Rijkaard käytännössä antautui tunnin kohdalla ottamalla kentälle hanttimies Henryn. Bojan tuli sisään vasta 72. minuutilla, mutta mitään ei enää tehtävissä. Cristiano oli lopussa lähellä punaista mielenosoituseleillään, mutta ManU oli selvästi parempi, Barcelona on ollut tällä kaudella paha pettymys.

Jousiammuntaselostajankohan Yle oli lähettänyt paikalle? Niin säälittäviä sanonnat olivat, esim. Barcelona teki 88. minuutilla muka "taktisen" vaihdon. Lisäksi henkilö oli ärsyttävästi täysin avoimesti ManU:n puolella, johtomaali todettiin noin 20 kertaa "riemastuttavaksi". Myös huvittava lausunto Litmasen eläkkeelläolosta.

Ei kommentteja: