perjantai 5. helmikuuta 2016

Beer Hunter's Mufloni Imperial Stout

Monenlaista olutta olen vuosien varrella porilaiselta Beer Hunter'silta maistanut, mutta Äkäpukki-niminen imperial stout jäi kokeilematta. Nyt sitten panimo tarjoaa pelkällä Mufloni-brändillä imperial stoutia, 10%. Beigeä vaahtoa ja musta runko. Kahvisen suklainen tuoksu, alkuillan uuteoluet ovat nyt onneksi jo takana. Maku on puhtaan paahteinen, kypsää luumua aavistus, hyvin kuivaa kuitenkin. Lievää marjaista happamuutta, kahvi ei korostu, ei oikein suklaakaan. Intensiivisen täyteläinen, hyvin miellyttävä maku. Takaosassa on katkeruutta, mutta ei mitään Cascadian-tasoa. Alkoholista ei mitään tietoa. No-nonsense imppi, tällaista oikeastaan odotinkin ja sellainen tuote on. Mitään kovin persoonallista piirrettä tai tvistiä tästä ei löydy, pelkästään hallittu suoritus klassisessa mielessä. Mutta illan edellisiin verrattuna hekumallista nektaria. Ostopaikka Helsinki, Harjun Alko.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hemulit huutaa huihai huihai ja Arden tajunta räjähtää!

Anonyymi kirjoitti...

Järvisen Albertin ja Kilmisterin Lemmyn kanssa ollaan vakavasti mietitty, mitä tän Arden kanssa pitäis tehdä; ehdotuksia?

Anonyymi kirjoitti...

... geton baby getoooon

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi kuin ihmetellä näitä viime viikkojen tiettyjä kommentteja. Kovasti tuntuu olevan Ardea vastaan ko. henkilöllä. Jatka Arde samoilla hyvillä linjoilla. Blogiasi on todella mukava lukea :)