perjantai 19. helmikuuta 2016

Guineu Esgarrapats
Varsin sujuva siirtymä Krakovasta Barcelonaan. Ensin puolen tunnin lento Varsovaan, jossa kävelin suoraan Barcelonan koneeseen. Sen verran ehdin matkalla vilkaista, että Varsovan kentän baareissa puolalaisista oluista vain Zywiecin vaaleaa lageria tarjolla. Lentokenttäbussikin pysähtyi hotellin edessä Universitat-aukiolla. Laukku hotelliin ja 17 vuoden tauon jälkeen tutustumaan Barcelonaan.

Aluksi pieni takaisku, Garage Beer Co. aukesi vasta kahta tuntia myöhemmin. Siirryin kulman taakse BierCaBiin, jossa lounastaukotuntien häntäruuhkaa. 30 hanaa, mutta Kataloniasta vain yksi. Peräti kahdeksan hanaa kanadalaisen Flying Monkeysin oluille, ilmeisesti jokin teema kyseessä. Neljä San Diegon Modern Timesilta, kolme sekä Lervigiltä että Wild Beeriltä. Aika hyvin siis globaali craft-skene hallussa, mutta itse tietysti eniten kiinnostunut paikallisista. 


Katalonian Fachadolidista tulevan Guineun IPAssa 7,5%, Columbus, Simcoe, Ahtanum , Citra. Pihkaisen tunkkainen, sitrus ei nouse raikkaasti. Katkeroa on kohtuudella, mutta ei riittävästi. Ihmiset vaikuttavat mielipuolisen äänekkäiltä hillittyjen puolalaisten jälkeen. Barcelona, BierCaB, 18.2.2016.

Ei kommentteja: