maanantai 9. joulukuuta 2019

Salama Ozzie Bongo

Tujun oluiden keskelle Espoosta tupla-IPAa, 8,0 %, Galaxy ja Mosaic. Samea, trooppista hedelmää tuoksussa, maku karkeahko, kuivan nihkeä. Ei raikkaan mehuinen, mutta alkoholipitoisuus jo hieman vaikeuttaa onnistuvuutta. Salama on väläytellyt, mutta edelleen liian vähän olen juonut oluita kunnolliseen arviointiin. Tämä on lievä pettymys, hiilihappoakin on liikaa. Makua on kyllä runsaasti eli humalia riittävästi. Lievä katkeruuskin jatkuu takatilassa. Panema, 9.12.2019. 

4 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kovasti ovat isot olleet puheet tällä pajalla; ja nyt rahanker(j)uu meneillään...
https://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mista-ne-on-ne-kelpo-kesabisset-tehty.html
https://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/kirottu-paskahuusi-efekti.html
https://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mika-on-paskantamoiden-asema.html

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... 1970- ja -80 -luvuilla perustettiin rokkibändejä; nyt perustetaan kilvan paskantamoita ja tosta vaan yritetään kusettaa porukalta käsi ojossa fyrkkaa; näin joulun alla stikkaisin sen kyllä Rälläkän joulupataan, tulis kaikille glaidumpi joulu.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Noniin, rahanker(j)uun prosyyrit tulivat tietenkin salamana. Heti ensimmäisellä "What & Why" -sivulla todetaan: ensimmäiset kaupalliset kaljat pantiin helmikuussa 2019 [!] ja nyt on jo etabloiduttu, alle vuodessa, maan panimoeliittiin!!! Laadun takuumiehinä prosyyrissä Teemu Lahtinen Lahdesta & Erkki Häme Ateneuminkujalta Stadista. Saakeli vieköön, kuinka kaikki käy nykyisin niin äkkiä! Näytteenottoteorian veijarit Shannon & Nyqvist olisivat varmaan ihmeissään...

mikkol79 kirjoitti...

:D :D