tiistai 9. marraskuuta 2021

CoolHead Blurred Lines: Citra + Galaxy + Mosaic


 Marraskuu iskee Helsinkiin jo näin alkukuusta lähes tylyimmillä voimillaan, vaakatasoista koleaa sadetta pimeydessä. Se on kuitenkin vettä, voisi olla räntääkin. Paneman sisätilat ovat sentään suojassa, Tuusulasta tupla-IPAa, humalat jo mainittu ansiokkaasti otsikossa, 8,0 %. Varsin tumman ruskeaa, ohut vaahto. Herukkaista bensaa ja ananas-mangoa tuoksussa. Maku on kuivempi, trooppishedelmäinen kyllä, mutta ei kovin raikas. Varsin täyteläinen, raskaahko. Juotavuus voisi olla parempi, hiilihappojakin ehkä vähän liioitellusti. Ei katkeruutta. CoolHeadin viimeaikaisten heizien parempaa osastoa, mutta Olari/Tuju/Pien/Etko -tasosta ollaan kaukana. Panema, 9.11.2021. 

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kehnolta vaikuttaa liikeidea semmoinen, että pulputetaan vaan perässä kaljoja, joita tässäkin arviossa listattu kärkijoukko tekee 10 dB paremmin; lieneekö siis tämän Kuulhedin stoori, ainakin folkloristisesti, päättymässä.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... lisäksi veikkaan, että kun Anheuser-Busch pian ostaa muutamalla miljardilla cräft-paskantamon oksennusta nokkivain varisten maastamme, viddu, ei se ainakaan mikään Kuulhedi oo!