keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Etko Trainfactory


 Etkon kesäterassi nyt auki Barbarossa-vuosipäivänä Vallilan Konepajalla. Sama suurehko paikka, jossa parina viime kesänä on myyty pelkästään teollista olutta. Tekonurmipohja, sehän kontrastoituu hauskasti viereisen Biergartenin sorakenttään. Useampia Etkon oluita hanassa, päätin kokeilla juuri tälle sijainnille nimettyä pale alea, 5.0 %, Mosaic ja Simcoe. Sameaa on, trooppista hedelmää tuoksussa. Vähän karkea ja ohut suutuntuma, kuivaa. Hedelmäinen on makukin, ei kuitenkaan jälkimakua. Etkon kesäterassi, 22.6.2022.

3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Barbarossan vuosipäivä:
https://youtu.be/BB86GPM6zv8

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... ja mitä tulee omaan, Arvi Korhosen ajopuusta liikkeelle lähteneeseen, Tk-luutnantti Olavi Paavolaisen raportoimaan, Tali-Ihantalan torjuntavoittoon päättyneeseen jatkosotaamme, oli se vainen henkeäsalpaavan Barbarossa-operaation sideshow, saatana!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Hetmiten tuon Barbarossan-jatkosodan alettua Ryssän Tiltu vakuutti Lahden radioaallolla, että Mannerheimin, Tannerin ynnä Rydin rosvokopla on pyöveli-Hitlerin palkkatenkeinä syössyt Suomen uuteen, mielettömään sotaan Neuvostoliittoa vastaan... Armas Äikiä vakuutti, että suomalaista työmiestä te herrat olette niin pahoin pidelleet, olette kiduttaneet häntä vankileireillä niinkuin Hitlerkin kiduttaa saksalaisia työläisiä... saatana!