tiistai 18. syyskuuta 2007

Real Madrid v. Werder Bremen

Madrid aloitti tunnustelevasti, mutta helposti aukesi Bremenin puolustus 16. minuutilla. Kukaan ei ottanut läpijuoksevaa Raulia. Bremen kuitenkin hämmästyttävästi tasoitti saman tien, Casillasilla harvinainen keskittymishäiriö norsunluurannikkolaisen Sanogon lähijatkoon. Tämän jälkeen Schusterin ohjeistama nautittava lyhytsyöttöhyökkäyspeli rullasi, mutta ilman tulosta. Pystysyötön suurmestari Guti väläytti spesiaaliaan 38. minuutilla, mutta Raul ja van Nistelrooy tupeksivat viimeistelyn. Petri Pasanen kesti hyvin korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Toinen puoliaika sekavampaa, Bremen näytti taktisen kypsyytensä. Lopulta monen yrityksen jälkeen 74. minuutilla van Nistelrooy sai sisään Gutin avauksesta ja Raulin oikea-aikaisesta syötöstä. Sneijder vaisumpi kuin aiemmin kauden alussa. Uusi laitapakki Marcelo loistava. Bremenin hyökkäyspeli liikaa Diegon varassa.

Otti päähän Ylen naurettava tapa syöttää kuvaa selvästi ääntä myöhemmin. Radioselostaja Lehtinen kertoi tilanteet ennen kuin ne kuvassa näkyivät. Jos tällä on tarkoitus korostaa selostajan ammattitaitoa ja reaktionopeutta, niin kyllä huonosti ovat asiat. Yle on harrastanut tätä ennenkin. Lehtinen myös ärsytti hehkuttamalla koko ajan poskettomasti vastenmielisen ja yliarvostetun vaihtopelaaja Robbenin mahdollista peliin tuloa. Kun Schuster lopulta armosta päästi ihmepojan kentälle, Bremen oli tasoittaa. Avopaikasta Robben potkaisi ohi pallosta. Kommentaattori Kuusela tunnisti empimisen jälkeen Wolfgang Rolffin, hyvä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Goals of the match
http://www.golestv.com/679/2_real-madrid_VS_werder-bremen_1