sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Real Madrid - Villarreal 3-2

Madrid aloitti todella näyttävästi ja 8. minuutin kohdalla Guti vapautti ilmiömaisesti keskeltä Robinhon, joka suoraan syötöstä sijoitti tarkasti alanurkkaan. Villarreal ei kuitenkaan turhaan ole kolmantena sarjassa, italialainen Giuseppe Rossi tasoitti 15. minuutilla terävällä vasurilla. Madridin into hieman hiipui, mutta Villarrealin hyökkäyksetkään eivät lähteneet. Huippuvireinen Guti hallitsi kenttää, upea vapaapotkukin jakson lopulla. Myös Villarrealin Cazorlalla hyvä paikka.

Gutin ideoima Madridin vastahyökkäys avasi 53. minuutilla Villarrealin puolustuksen. Raul, Ramos ja Guti itse tuhrivat avopaikat ennen kuin Robinho sai sisään. Villarrealin Capdevila tasoitti 75. minuutilla hyvän vaiheen jälkeen kulmapotkun jälkeen, mutta juuri sisään tullut Sneijder rankaisi heti minuuttia myöhemmin. Madrid oli selvästi parempi, Villarrealilta puuttui kekseliäisyys hyökkäyspäässä.

Katsomossa 70-luvun Madrid-legenda Paul Breitner. Selostajalta erikoinen väite, että brasilialaiset ja argentiinalaiset eivät vielä parikymmentä vuotta sitten mahtuneet samoihin joukkueisiin ja samaan pukuhuoneeseen. Heti tulee mieleen Real Madridin 50-luvun joukkue, jota johti argentiinalainen Alfredo di Stefano ja yksi avainpelaaja brasilialainen Canario. Kieltämättä Didi ei kauaa viihtynyt samassa joukkueessa, mutta syynä tuskin oli di Stefanon argentiinalaisuus. Ja juuri 20 vuotta sitten Napolin tähtiä olivat Maradona ja Careca.

Ei kommentteja: