perjantai 12. marraskuuta 2010

Hoppin' Frog Hoppin' to Heaven IPA

Vahvaa vaahtoa muodostava ohiolainen india pale ale on taattua pohjoisamerikkalaista peruslaatua tässä hienossa oluttyylissä. Sitrushedelmäisyys ja pihkainen, hieman pisteliään mausteinenkin, humalaisuus hallitsevat tasapainoista juomaa. Alkoholia näppärät 6,8%, mallasrunko on riittävä ja jälkimaku viipyy nautinnollisen pitkään. Kaikki on kunnossa. Totuuden nimessä tästä ei kovin paljon keksi kirjoitettavaa, olut on hyvin samanlainen IPA kuin monet muutkin amerikkalaiset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen lähdössä huhtikuussa new yorkkiin ja rakastan IPOja. Oisko kertoa jotain hyvää olutravintolaa/panimoa new yorkin keskustasta? Tulee ihan vesi kielelle kun kattoo ja lukee noita arvosteluja jenkki-ipoista :P

Ari Juntunen kirjoitti...

New Yorkissa, siis Manhattanilla, on useita hyviä baareja, joista IPOjakin löytyy. Oma suosikkini parin vuoden takaisella reissulla oli Blind Tiger, se on Greenwich Villagessa. Aivan Midtownissa Empire State Buildingin juurella on huippubaarit Ginger Man ja Rattle & Hum.

Manhattanin panimoravintolat Heartland (useampi ravintola) ja Chelsea eivät kummoisia ole, mutta Brooklynin puolella on, hm, Brooklyn Brewery, lyhyt metromatka Manhattanilta.

Osoitteita löytyy esim. täältä:
http://www.ratebeer.com/places/regions/new-york-northern-new-jersey-long-island-nj-pa/5600/32/

Arde-blogista löytyy New York -baarikokemuksia kun klikkaa New York -labelia ja selaa vuoteen 2008.