tiistai 5. marraskuuta 2013

Juventus - Real Madrid 2-2

Tunnustelevaa alussa, mutta Juventus alkoi sitten tahdittaa rytmiä. Pirlo hyvässä jakelukunnossa, Realin Modric omituisesti nukahti keskikentällä pari kertaa, keskittyminen heikkoa. Pogba edelleen vakuuttava, rakensi hyvän paikan luukulle Ikerin eteen. Paras tilanne 28. minuutilla, Marchision hyvä pusku, mutta Casillasin kuuluisa jalkatorjunta taas näyttävä. 40. minuutilla ranskalainen Varane kaatoi laatikossa ranskalaisen Pogban (Vedenkantaja-Deschamps taisi olla paikalla, nimityksen isä Zidane ainakin). Pirlo ei vetänytkään, mutta Vidal ei mokannut. Real yritti rytminvaihtoa, mutta ei tulosta.

Pirlo ja Buffon heittivät läppää Ancelottin kanssa tunnelissa. 52. minuutilla helppo tasoitus, Vidalin emämoka, Benzema vapautti Cristianon, verkko heilui. Heti perään Alonso tärisytti poikkipuuta. Juventus pääsi köysistä, hässäkkä maalille, Pepe pelasti viivalta. 60. minuutilla ale-ostos Bale lopulta säväytti, terävä vasuri alanurkkaan. Vierasvoitto kuihtui Varanen toiseen virheeseen, Caceresin keskityksen baski Llorente haistoi hienosti. Lopussa rikkinäistä peliä, tasapeli tyydytti molempia, pitemmin hampain isäntiä, mutta parempaan ei tukkaihme Conten miehistö pystynyt.

2 kommenttia:

mc@ kirjoitti...

Oli muuten Cáceres tuo surullisen syötön antaja 52. minuutilla. Ei siis Vidal. Panitko muuten merkille Tapsan huteran paluun selostukseen? Hänen mukaansa välillä pelattiin Delle Alpilla ja Marchisiokin nimettiin hyökkääjäksi jolla on ollut vähän kuiva kausi...

Ari Juntunen kirjoitti...

Äh, Suomisen puheesta tuon Vidalin poimin ...
Delle Alpia pohdiskelin myös ja ajattelin että onkohan se nimetty nyt sellaiseksi.