keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Hopping Brewsters Flight Cadet


Helsingin Sanomissa oli tänään juttua 50 vuotta täyttävästä Kallion Pub Sirdiesta. Työkaverin kanssa päätimme tsekata baarin, mutta järkytys lukitulla ovella oli melkoinen. Baari aukeaa vasta klo 18. Tähänkö on tultu Kallion gentrifikaatioprosessissa, Oulussa tämän tyylin paikat (Sarkka) aukeavat poikkeuksetta joka päivä klo 9. Eihän siinä mikään auttanut, häivyimme häntä koipien välissä muualle.

Kallion kirkkoa sivuten eteen sattui uudehko Brewster-baari, josta olin jotain kuullut. Aiemmin tässä sijainnissa oli Prankkari-niminen soittoruokala, jossa kävin kerran syömässä. En käynyt toista kertaa. Siisti perusbaari nykyisessä olomuodossa, hanassa ei mainittavaa, mutta pulloissa kotimaista craft-kamaa tamperelaispainotteisesti. Toijala/Kylmäkoski/Akaa, mitä ne nyt on, joka tapauksessa käytännössä Tamperetta, sieltä APAa, 5,3%, 40 IBU. Aika ohut hedelmäinen veto, hiilihappoa reippaasti, katkeroa vähemmän reippaasti. Tämä ei erityisemmin innostanut, mutta saimme läntisen Kallion baarikierroksen käyntiin. Brewster, 2.3.2016.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuukausi pari sitten saavuin myös ko. baarin ovelle. Piti tietojen mukaan aueta kahdeltatoista (viikonloppuna), mutta olivat juuri muuttaneet avaamisajan klo 15. Paikka edelleen kokematta.