keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Real Madrid - Bayern München 4-2 (joj)

Madridilla upea vierasvoitto alla, helppo lähteä Bernabeulla rennommin liikkeelle. Bayern tarvitsi kaksi maalia, Ancelotti luotti vanhoihin pappoihin, kentällä Ribery, Robben, Alonso, Lahm, parasta ennen -päiväys on ehkä heillä jo mennyt ohi. Lewandowskin paluu antoi sentään toiveikkuutta ja Bayern aloitti tiukalla tempolla, mutta syntyi vain puolittaisia tilanteita, mielikuvitus puuttui. 25. minuutin jälkeen Madrid pääsi peliin mukaan ja loi parempia mahdollisuuksia, Ramosin avopaikan Boateng pelasti, Ronaldolta torjui Neuer ja Kroosin useista tilanteista parhaan esti Hummels. Ensimmäisen jakson perusteella Bayern ei ansainnut jatkopaikkaa. 

Toinen jakso sitten sitäkin dramaattisempi. 50. minuutilla alkoivat tapahtumat, Robben puski, Marcelo pelasti viivalta. Heti seuraavassa tilanteessa Casemiro kaatoi Robbenin laatikossa, ei täysin selvä tilanne, mutta Kassai näytti pilkkua. Lewandowski pysäytti vauhdin ja tempaisi keskeltä sisään. Bayern otti aloitteen, piti palloa, rakensi kohtuullisia tilanteita, Robben nosti pystyyn hienon paikan Vidalille, joka hätäisesti nosti yli. 75. minuutilla Casemiro yllättäen vapautti Cristiano Ronaldon, hallittu pusku alanurkkaan. Heti perään Madrid sekoili harvinaisesti puolustuspäässä ja Ramosin kautta pallo lirahti omaan maaliin. Loppu hieman rauhallisempaa, Vidal otti toisen keltaisen ja Ancelotti vaihtoi Lewandowskin pois jatko-ottelusta, se tuli osoittautumaan ehkä ratkaisevaksi virheeksi, tosin Lewandowski ehkä keskenkuntoinen. 

Real Madrid oli jatko-ottelussa paljon vireämpi ylivoimalla. Tilanteita syntyi mm. vaihtomies Asensiolle ja lopullinen ratkaisu 104. minuutilla räikeällä tuomarivirheellä. Ramos syötti laatikkoon Cristiano Ronaldolle selvään paitsioon, mutta tuomaristo ei reagoinut, pallo maaliin. Bayern antautui, jatko-ottelun toisella jaksolla Marcelo purjehti läpi, syötti Cristiano Ronaldolle, oli taas lähellä paitsiota, mutta ei tällä kertaa, pallo taas maaliin. Asensio teki vielä yhden hyvän soolosuorituksen jälkeen. Real Madrid on upea joukkue, mutta ikävä loppuvaikutelma (taas kerran) jäi tästäkin ottelusta.

Ei kommentteja: