tiistai 15. helmikuuta 2022

RPS Pint Of NEIPA Please, takaisinvedetty


 RPS ja Pint Please ilmoittivat, että tämä olut vedetään takaisin myynnistä. Olut on hapettunut tölkitysvaiheessa. Ehdin kuitenkin ostaa oluen lähikaupasta, joten päätin kokeilla miltä tuote maistuu. Kyseessä on siis Pint Please -applikaation aktiivien ideoima olut, joka on toteutettu Kuopion RPS:llä. 5,5 %, NEIPA, tölkissä ei reseptistä tarkempia tietoja. 

Ei kovin paljoa vaahtoa, sameutta on, mutta ei niin tiheästi kuin NEIPAssa syytä on. Tuoksussa on runsaasti pehmyttä trooppista hedelmäisyyttä, kypsää kiiviä, persikkaa, aprikoosia, hunajamelonia. Maku on pehmeän hedelmäinen, ei kovin täyteläinen, mutta tuoreesti kuitenkin. Hiilihappoja maltillisesti, oikein mukavasti. Katkeruutta ei kovin paljoa, mutta jotain silti. Ei tämä mikään täydellinen sessio-IPA ole, mutta paljon parempi kuin monet myynnissä olevat. En kyseenalaista takaisinvetoa. Jos olut ei ole tarkoitetussa kunnossa, niin sitten sitä ei kannata myydä. Mielenkiintoinen tapaus kuitenkin. Ostopaikka Helsinki, Vallilan S-Market. 


1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Herkkähipiäistä hätävarjelun liioittelua takaisinveto; Päämajakaupungista on toistakymmentä vuotta puskettu markettein hyllyt väärälleen tunkkaista pahvikaljaa ja kaik on juotu, saatana!