Edelleen baarikroolausta Teemu Lahtisen kanssa, nyt Bruuveriin. Tänne on tiedustelutiedon mukaan hankittu Sonnisaaren uutta Kohina-pilsiä, mutta vielä se ei ollut tarjolla. Päätin kokeilla talon omaa vahvaa vehnää, 7,5 %. Mikkeliläisen Saimaan panimon koelaitos kantaa siis nykyään Social Brewing Lab -nimeä ja tarjoilu tapahtuu Bruuveri-nimisessä ravintolassa. Näin kai se nykyään menee. Ilkka Sysilän aikana myös panimo kantoi Bruuveri-nimeä. Mandariinipyrettä on kuulemma sotkettu reippaasti keittoon. Sameaa on, makeaa hedelmäisyyttä saksalaisvehnän esterien ohella päällimmäisenä. Makeus ehkä oluen ongelma. Sinänsä puhdasta tavaraa, mutta ei mandariini tätä paranna. Bruuveri, 19.9.2020.
lauantai 19. syyskuuta 2020
Social Brewing Lab Mandalorian Wheat
Edelleen baarikroolausta Teemu Lahtisen kanssa, nyt Bruuveriin. Tänne on tiedustelutiedon mukaan hankittu Sonnisaaren uutta Kohina-pilsiä, mutta vielä se ei ollut tarjolla. Päätin kokeilla talon omaa vahvaa vehnää, 7,5 %. Mikkeliläisen Saimaan panimon koelaitos kantaa siis nykyään Social Brewing Lab -nimeä ja tarjoilu tapahtuu Bruuveri-nimisessä ravintolassa. Näin kai se nykyään menee. Ilkka Sysilän aikana myös panimo kantoi Bruuveri-nimeä. Mandariinipyrettä on kuulemma sotkettu reippaasti keittoon. Sameaa on, makeaa hedelmäisyyttä saksalaisvehnän esterien ohella päällimmäisenä. Makeus ehkä oluen ongelma. Sinänsä puhdasta tavaraa, mutta ei mandariini tätä paranna. Bruuveri, 19.9.2020.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Glasihan on Malmgårdin; Malmgårdin Panimo vai Saimgårdin paskantamo...
Lähetä kommentti